vineri, 28 septembrie 2012

Modul II - 08 octombrie 2012

Va asteptam incepand cu 08 octombrie la o noua serie de cursuri :

Modulul II - Masaj reflexogen

Informatii detaliate puteti gasi la www.scoalademasaj.ro/calendar

3 comentarii:

Anonim spunea...

La sfarsitul acestui modul a fost haos total !
Lipsa de organizare a secretarelor este un cuvant prea mic pentru ce am experimentat si legat de acte si legat de inscriere, de felul in care ti se adreseaza, de atitudine .Lipsa totala a minimului necesar gen spirt si un ulei de masline. Doamna Mia care isi exprima in stanga si in dreapta nemultumirea, ba ca prea se consuma hartia igienica repede sau si-a permis cineva sa se steaga pe maini cu ea sau ca prea ne cade parul pe jos.Domnul profesor Albu Lilian este un om minunat si preda f bine!Domnul Calin Bogdan iarasi este f devotat si dornic sa-si impartaseasca cunostintele si parerile. Dar la cati bani costa aceste cursuri conditiile ar trebui sa fie mult mai ridicate. Domnul Dragomir inteleg ca este o persoana credincioasa si totusi nu sfinteste niciodata locatia scolii( cine stie cunoaste, ca sa zic asa, ce se simte acolo). Un lucru f neplacut pe care l-am observat la casa de sanatate cand am fost sa-mi platesc taxa a fost lipsa de igiena a locului, gresia, rosturile si marginea ( de pe hol) f murdare ,in birou/bucatarie iarasi mizerie. cu parere de rau va spun ca am inceput cu mare entuziasm si continui cu un gust f amar. De examen nu mai spun ca au pus intrebari care nu erau in suportul de curs (pe care l-am platit evident) faptul ca trebuie sa strangem bani si sa cumparam cate ceva pt protocol , nici de asta nu se ocupa scoala din banii pe care ii platim.Conditii minime comparativ cu suma platita. Desi va laudati ca sunteti cei mai buni nu va ridicati la standardele pe care le precizati!

Scoala de Masaj Dragomir spunea...

Buna ziua.
Iti multumim pentru feed-backul acordat. Este important pentru noi, oricare sunt subiectele puse in discutie, deoarece numai printr-o comunicare eficienta vom putea imbunatati structura cursurilor si calitatea actului de invatamant.

In ceea ce priveste parerile tale, iti multumim pentru plusurile enumerate. Legat de alte aspecte consideram usor exagerate unele aprecieri.

Intr-adevar, scoala noastra functioneaza intr-o cladire cu vechime, dar cu arhitectura si dotarea potrivite desfasurarii unei astfel de activitati. In scurt timp, conform planului nostru de investitii, ne vom muta in casa noua.

Planul nostru de invatamant este la cele mai inalte standarde si profesorii scolii au abilitati de predare a materiei la un nivel foarte ridicat - ceea ce ai observat, de buna seama si singur(a) - iar reactiile absolventilor sunt, in majoritate covarsitoare, pozitive, drept dovada ca multi dintre ei lucreaza si sunt foarte apreciati in tara si strainatate.

Exista aspecte, de o importanta relativ mica, corectabile, si facem eforturi continue pentru a imbunatati conditile de predare si baza materiala, utilizand cele mai noi metode didactice, iar cele enumerate de tine sunt, fara doar si poate, cu o pondere putin semnificativa in asimilarea cunostintelor pentru a deveni un adevarat profesionist in tehnica masajului.

Apreciem orice reactie, fie pozitiva, fie negativa, tocmai pentru ca suntem cei mai buni, de aceea ne straduim permanent sa mentinem standardele la cel mai ridicat nivel, acela de lider in domeniu.

Cu consideratie,
Scoala de Masaj Dragomir

Anonim spunea...

Elegant si diplomat , multumesc pentru raspuns ! Si totusi problemele raman indiferent de dimensiunea lor sau ca sunt legate de gandacii mari din baie sau metoda de predare.N-am spus nimik din rautate, invidie sau ura, departe de mine toate astea .Speram sa fie o critica constructiva. Toate cele bune va doresc!Participarea mea s-a inchiat .